Описание
USDA Organic
Gluten Free
Non GMO
Kosher
Certified Organic by: Organic Certifiers, Inc
Product of Indonesia
Variety: Cocos Nucifera
Origin: Java, Indonesia
Palm Sugar can be used as a direct replacement for cane sugar.
The tropical climate and mineral rich island solids of Indonesia produce the beautiful coconut flowers that become our Ojio (oh-hee-oh) Coconut Palm Sugar. Sweet nectar is collected from the flowers, heated into a thick buttery paste, then gently dried and finely ground into small crystals by hand. Coconut palm sugar has higher levels of trace minerals and vitamins than refined table sugar.
Tasting Notes:
Syrup | Brown Sugar | Date
Ингредиенты
Органический кокосовый пальмовый сахар
Предупреждения
Storage: Seal tightly after use. Store in cool, dry place.
*Мы делаем всё возможное для того, чтобы изображения и информация о продукции были предоставлены своевременно и корректно. Однако, иногда обновление данных может производиться с задержкой. Даже в случаях, когда маркировка полученной Вами продукции отличается от представленной на сайте, мы гарантируем свежесть товаров. Мы рекомендуем ознакомиться с инструкцией по применению, указанной на товаре, перед его использованием, а не только полностью полагаться на описание, представленное на сайте.